Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Gezocht: Leden van de VVS die willen meewerken aan de wijnronde.

Beste leden van de VVS,

 

Op zaterdag 21 mei gaat opnieuw de "Wijnronde" door, een initiatief van onze vrienden van de Vlaamse Wijngilde, waarbij de Belgische wijngaarden in de focus worden gezet.
Eerder was er een wijnronde in Hageland, Haspengouw en Heuvelland. Dit jaar worden de Waalse wijnhuizen in de schijnwerpers geplaatst. 

Austria, here we come

Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 maart exploreren 20 leden van onze beroepsvereniging de Oostenrijkse wijngaarden.

Met dank aan het Austrian Wine Marketing Board.

Meer info via jose.lemahieu@telenet.be

 

Noteer alvast in uw agenda:

Beste Belgische wijnliefhebber,
  

Met veel plezier kondigen we u aan dat de voorbereidingen voor de vierde editie van de Wijnronde volop aan de gang zijn. Ook dit jaar sloegen we de handen in elkaar om onze Belgische pareltjes hun verdiende plaats in de spotlights te bieden. Na het succes van drie voorgaande edities trekt de Wijnronde dit jaar naar Wallonië. We begeven ons naar de Côtes de Sambre et Meuse, de prachtige streek rond Dinant. Het evenement zal doorgaan op 21 mei in plaats van, zoals de voorgaande jaren, op 1 mei. Benieuwd wat u van de dag kan verwachten?

Proficiat, Lisa!

Met de titel:  Young Sommelier Award of Excellence.

Voor het artikel zie de link hieronder:

Roda l

De openingsdegustatie van de VVS was een voorsmaakje van wat er ons in dit feestjaar nog allemaal te wachten staat. Het was top!
Wij danken Mevrouw Arancha Busnadiego van wijnhuis Roda in Rioja, Bram Lemmens van La Buena Vida en ook Hotelschool Ter Groene Poorte.