Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Proficiat Yanick!

Yanick Dehanschutter is verkozen tot sommelier of the year 2015.

Vintage Heuvelland VZW

Met enige trots kunnen wij u de oprichting van de Vintage Heuvelland vzw melden. Belgische wijnen zitten in de lift en ons wijnbouwgebied, met onze kenmerkende kwaliteitswijnen, speelt hierin een belangrijke rol.

Chili en Argentinië maken topwijnen!

Een delegatie van 15 VVS-leden trok van 1 tot 11 maart door Chili en Argentinië. Mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, belangstellingen en smaken, maar verbonden door de passie voor wijn. Aan die diversiteit van het gezelschap beantwoordde de verrassende veelkleurigheid van het (wijn)landschap in Chili en Argentinië, dat we mochten ontdekken via een intens programma van degustaties en bezoeken: in totaal zowat 20 wijndomeinen en een 200-tal wijnen.

De Derde Vlaamse Wijnronde 2015

Voor de derde editie van De Wijnronde van Vlaanderen trekken we naar een van de mooiste streken van België: De Maasvallei! Dit jaar starten we in wat binnenkort de eerste grensoverschrijdende appellatie ter wereld kan worden: AOC De Maasvallei. De prachtige Maasvallei is de Levensader in dit warme en droge stukje Limburg. Het warme microklimaat en de unieke bodem zorgen ervoor dat de Maasvallei een absolute topregio is op Belgisch wijngebied. We nemen u mee langs de kronkelende paadjes en het pittoreske landschap tot in de Voerstreek. Waar we eindigen op een prachtige historische locatie met een heus avondfeest volledig in het teken van de Wagyu runderen!
 

Junior Sommelier

We weten het, wie Junior Sommelier gewonnen heeft staat een bijzondere carrière te wachten.