Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Beste leden van de VVS,

Drie sponsors van onze vereniging halen alles uit de kast om ons drie unieke en leerrijke avonden te bezorgen. Wat staat op het programma?
Woensdag 28 april 2021 18.00 – 20.00u
Old Vines Chenin Blanc uit Zuid-Afrika i.s.m. Elvama.
We krijgen een inleiding over het belang van oude ranken en de invloed op de smaak van wijn. Deze inleiding wordt verzorgd door Sebastiaan Vannevel, deze maand gediplomeerd Doctor Oenologie van de universiteit van Stellenbosch. Er worden 6 unieke wijnen geproefd van 6 unieke wijnboeren.
Donderdag 20 mei 2021 18.00 – 20.00u
De nieuwe generatie wijnbouwers in Spanje i.s.m. La Buena Vida
Een verrassende proefavond. We maken kennis met een kant van Spanje die vrij onbekend is. We proeven zes wijnen van minder bekende blauwe druiven. Daarbij staan we stil bij de nieuwe ‘wave’ in Spanje. De inleiding wordt verzorgd door Salvator Vandewalle, dipl. WSET en medewerker La Buena Vida.
Woensdag 9 juni 18.00 – 20.00u
De wijnen, druiven en stijlen van Le Sud-Ouest i.s.m. Louise Brison
Régine Verhoye is al jarenlang een trouwe sponsor en sympathisant van de VVS. Régine is vooral gekend voor de import van Champagne Louise Brison, maar zij is ook goed thuis in het zuidwesten van Frankrijk. Régine neemt ons mee op een virtuele reis en laat ons kennismaken met 6 wijnen van streekeigen druiven en stijlen. Een boeiende ontmoeting met een streek die een revival verdient.
PRAKTISCHE AFSPRAKEN
Voor inschrijvingen zie mail.
 
Terug naar het overzicht