Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Beste vrienden, collega’s van de Vereniging Vlaamse Sommeliers,

 Helaas was het een jaar waarin we met het virus moesten leren leven. We pasten ons aan, organiseerden geslaagde virtuele degustaties en konden gelukkig enkele ‘live’ bijeenkomsten organiseren. Je aanpassen, kort op de bal spelen en creatief zijn is het nieuwe normaal.

Een uitdagende toekomst voor VVS

Intussen kijken we vooruit. 2022 is een bijzonder jaar voor de VVS. Straks staat een enthousiaste en nieuwe ploeg klaar om de vereniging in goede banen te leiden. We nemen ook afscheid van enkele trouwe bestuursleden.
Met 180 leden zijn we in tien jaar tijd verdubbeld in het ledenaantal. We zien ook meer en meer leden uit heel Vlaanderen. Dat is een positieve evolutie. Het wordt een uitdaging om elk VVS-lid in alle delen van Vlaanderen te bereiken. Maar ik ben overtuigd dat de nieuwe ploeg daar klaar voor is. Wie deel zal uitmaken van de nieuwe ploeg ligt in de handen van onze leden. Jullie dus.

Zondag 30 januari tijdens de Algemene Vergadering van onze VZW, kiezen we de nieuwe bestuursploeg. Ik hoop jullie allen te mogen verwelkomen, want jij kiest mee over de toekomst van onze vereniging.  

Nieuwe bestuursleden

Ook jij kan de toekomst en de koers van VVS mee helpen bepalen. Stel je daarom kandidaat voor de bestuursploeg. Stuur een mailtje naar gido.vanimschoot@skynet.be met je kandidatuur. Op 31 december om middernacht is de uiterste inzendmogelijkheid. Schrijf er kort bij waarom je wilt meewerken aan de verdere groei en bloei van de VVS. 

Intussen wens ik jullie, namens het huidige bestuur, een mooi eindejaar. Het wordt beter, daar zijn we van overtuigd. Als de omicron storm is gaan liggen zullen we weer uit kijken naar de lente en de zomer. Dan willen we, met voldoende afstand, bijeen komen, kennis delen en lekkere wijnen proeven. We zijn er met de VVS klaar voor. 

Zingen, vieren, proosten.
Laten we op afstand
TOOSTEN!

Vineuze groeten namens de bestuursploeg, 

Gido Van Imschoot
Voorzitter VVS

 
Terug naar het overzicht