Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

De wijnronde van Vlaanderen

 

Vandaar ook dat wij graag promotie maken voor de derde editie van de Vlaamse Wijnronde, ingericht door onze vrienden van de Vlaamse Wijngilde. Onze vereniging ondersteunt de organisatie en is ook de dag zelf betrokken in het verloop van deze “wijnrally” en beurs van Belgische wijn.   

Het wordt warmer, de wijngaarden beginnen te bloeien. Tijd om het Belgische wijnlandschap in te duiken tijdens de derde editie van De Wijnronde, die doorgaat op 1 mei 2015. We houden vast aan onze beproefde formule (rally + beurs + avondfeest), maar hebben ook wat nieuwigheden voor je in petto.

Start in Nederland
We starten de rally in Thorn, ‘het witte stadje’ van Nederlands Midden-Limburg. De pittoreske plek doet je hart sneller slaan, waardoor je meteen zin hebt in meer moois. Dat kom je tegen in de unieke wijndomeinen van de Maasvallei tot de Voerstreek die deze rallyroute sieren: Thorn, Aldeneyck, Genoels-Elderen en Pietershof.

Waar is Wagyu?
Na de rally trek je naar het idyllische Altembrouck, de verborgen parel van de Voerstreek. Naast wijnen en wijnbouwers kan je er streekproducten ontdekken. Het avondfeest wordt op smaak gebracht met het strafste streekproduct: Wagyu-rund van Belgische bodem. Geniet ervan met topwijnen aan topprijzen.

Tickets en info
www.wijnronde.be 

Met vriendelijke groeten

Gido Van Imschoot
Voorzitter Vereniging Vlaamse Sommeliers

 

 

Terug naar het overzicht