Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Minder bekende blauwe druivenrassen uit Spanje. (zoom-tasting)

 In afwachting van onze ‘echte’ ontmoetingen bij een goed glas wijn, zijn deze zoom-tastings een waardig alternatief. Met onze volgende virtuele tasting gaan we verder op dit elan.
 
(Inschrijven: zie info mail.)
 
Donderdag 20 mei van 18.00 tot 20.00u reizen we, samen met Salvator Vandewalle van sponsorend lid, La Buena Vida, naar alle windstreken van wijnland Spanje.
 
Salvator zal ons, samen met bestuurslid Bram Lemmens, laten kennismaken met minder bekende blauwe druivenrassen uit Spanje, maar ook met de nieuwe wind die door de Spaanse wijnstreken waait. We reizen naar Galicië en de Canarische Eilanden, trekken door het vroegere koninkrijk Castilla en passeren zeker langs Terra Alta in het vurige Catalunya.
 
 
PRAKTISCHE AFSPRAKEN
 
Je kan enkel inschrijven voor deze 2de degustatie. Voor de 3de degustatie zal een aparte uitnodiging komen.
Om alles goed te laten verlopen vragen wij om je adres (= het leveringsadres voor de wijnen), ja naam en je telefoonnummer in te vullen. Je adres zal aan de leverancier bezorgd worden voor de verzending van de wijn.
 
De wijnen voor de degustaties worden aangekocht door VVS. Wij vragen per sessie een kleine bijdrage van 8,00 euro voor de verzendingskosten van de flesjes. Je kunt het bedrag storten op de VVS rekening: BE76 0015 1388 8595
 
Uiterste inschrijvingsdatum: 12 mei 2021
Je inschrijving is pas definitief als ook het bedrag van 8,00 euro tegen 9 mei gestort werd op de rekening van de VVSZ.
 
Enkele dagen voor de sessie waarvoor je ingeschreven bent, ontvang je een Zoomlink waarmee je de proeverij kan volgen. Wij danken het Eigentijds Vlaams Wijninstituut dat deze degustaties technisch mee mogelijk maakt.
 
 
Met vineuze groeten
Het bestuur van VVS
 
Terug naar het overzicht