Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

NIEUWE AGENDA 2021 VOOR VINEXPOSIUM

 

 

 

5 november 2020 – Rekening houdend met de evolutie van de gezondheidscrisis en in overleg met de vertegenwoordigers van de sector, past Vinexposium zijn agenda voor 2021 en en wordt Wine Paris & Vinexpo Paris verplaatst naar 14 tot 16 juni 2021. WOW! Meetings, twee dagen boordevol zakelijke afspraken rond de internationale gemeenschap van de biologische wijnen, zal ook plaatsvinden in juni. Vinexpo New York, Vinexpo Hong Kong en Vinexpo Bordeaux worden uitgesteld tot in 2022.

Juni 2021 in Parijs, een ongezien hoogtepunt en een sterke ondersteuning van de spelers in de sector.

Gezien de huidige context zal de editie van 2021 van Wine Paris & Vinexpo Paris, die oorspronkelijk gepland stond in februari 2021, plaatsvinden van 14 tot 16 juni 2021. Het evenement gaat nog steeds door in Paris Expo Porte de Versailles met alle Franse terroirs en een mooie reeks internationale wijngaarden en een programma dat in de loop van het evenement bekend zal worden gemakt om de businessopportuniteiten te maximaliseren en de content met toegevoegde waarde bedoeld om alle professionals te begeleiden bij de ontwikkeling van hun activiteiten.

Deze editie zal ‘s avonds ook weerklank vinden in alle Parijse arrondissementen met een onvergetelijk animatieprogramma extra muros, tijdens een bijzonder aangenaam seizoen in de hoofdstad: de OFF DE WINE PARIS, georganiseerd met de meest inspirerende Parijse restaurateurs van het moment en veel originele aanbiedingen rond wijn en horeca; en de INFINITE NIGHT, dit zijn speciale avonden georganiseerd door de bartenders in hun eigen etablissement in alle hoeken van de hoofdstad.

Rodolphe Lameyse, algemeen directeur van Vinexposium: “In overleg met al onze partners hebben we onze evenementenkalender van 2021 gezien de huidige context helemaal omgegooid om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften var de sector. Met de nieuwe data voor Wine Paris & Vinexpo Paris in juni 2021 hopen we op een geslaagd evenement, zowel wat de omstandigheden ter plaatse als het bezoekersaantal betreft. En omdat de tevredenheid van onze klanten onze prioriteit is, hebben wij uitzonderlijke omstandigheden gecreëerd om hen te begeleiden bij hun business.”

Alexander Wendt, aankoopverantwoordelijke van Wein & Vinos in Duitsland: “Voor ons is de verplaatsing van februari naar juni van Wine Paris & Vinexpo Paris goed nieuws. Alle grote evenementen hangen vandaag helaas af van het al dan niet beschikbaar zijn van een vaccin. Ik vertrouw erop dat de situatie er in juni al helemaal anders zal uitzien en kijk ernaar uit dan om opnieuw te kunnen aanwezig zijn op Wine Paris & Vinexpo Paris. .

Contact : Promosalons Belux
T: 02 534 98 49- E:belgium@promosalons.com

Vinexposium.Connect, een digitaal programma in volle bloei

De lancering van Vinexposium.Connect ter gelegenheid van Vinexpo Shanghai goes digital in oktober kende een groot succes bij de internationale community van Vinexposium. Met een publiek dat evenredig verdeeld is tussen professionals uit Azië en dan vooral uit China (dankzij een speciale promotie in september en oktober), uit Europa en uit Amerika, bewijst het succes van deze digitale editie het belang van online content.

Het evenement van Vinexposium rond wijn in bulk, World Bulk Wine Exhibition, digitaliseert ook en wordt WBWE connect. Deze digitale versie zal plaatsvinden van 23 november tot 4 december 2020 en zal een echt ontmoetingsplatform zijn voor producenten en aankopers van over de hele wereld.

Vinexposium blijft naast fysieke evenementen ook evenementen ontwikkelen op Vinexposium.Connect met een groeiende stijging van diensten en oplossingen als aanvulling op de businessdynamiek van de sector.

Christophe Navarre, voorzitter van de raad van bestuur van Vinexposium: “De huidige context vereist een nieuwe benadering voor Vinexposium. Deze leidt tot een versnelde digitalisatie om op elk moment dicht bij onze wijn- en distillaatprofessionals over de hele wereld te kunnen zijn. Ons nieuw digitaal platform Vinexposium.Connect positioneert zich zo als een kijkje achter de schermen van de fysieke evenement van de groep op internationaal gebied.”

Tijdens de volgende sessies op Vinexposium.Connect kunnen wijn- en distillaatprofessionals met elkaar verbonden blijven en profiteren van de rijke en gevarieerde content. Ze zullen beschikbaar zijn vanaf het eerste kwartaal van 2021, te beginnen met:

  • De “CEO Talks” zijn een reeks interviews met inspirerende CEO’s uit de sector, met visies op de huidige context en perspectieven voor de toekomst,

  • Een conferentie georganiseerd door de FEVS zal voorstellen om de debatteren rond het thema “Export en Covid-19: quelle cohabitation?”,

  • Er zullen e-commerce-sessies doorgaan, de eerste zullen worden geopend door Vivino en vervolgens Millesima,

  • Het derde luik uit de reeks “The New Normal”, webinars georganiseerd door het Institut IWSR en Vinexposium, zal beginnen met een grondige en unieke analyse van de impact van de huidige crisis op de markten,

  • Tot slot worden er “drie speciale dagen” georganiseerd in februari, in navolging van Vinexpo New York, Wine Paris & Vinexpo Paris en Vinexpo Hong Kong, die oorspronkelijk op dat moment geprogrammeerd stonden. Ze zullen gewijd zijn aan specifieke markten met een speciale dag over de VS, een dag over de Europese markten en een dag rond de Aziatische markten.

    Meer informatie? Surf naar vinexposium.com

    Over Vinexposium

    Vinexposium is in gelijke mate in handen van Comexposium (de wereldwijde organisator van het evenement) en Vinexpo Holding (eigendom van de Chambre de Commerce et d’Industrie van Bordeaux-Gironde - CCIBG) en is de eerste wereldwijde organisator van professionele evenementen rond wijn en distillaten. Vinexposium combineert een reeks uitgebreide, interessante evenementen, aangepast aan de verschillende marktsegmenten met een portefeuille van 10 symbolische evenementen: Wine Paris & Vinexpo Paris, WOW! Meetings, Vinexpo New York, Vinexpo Hong Kong, WBWE Asia, Vinexpo Bordeaux, Vinexpo Shanghai, WBWE Amsterdam, alsook Vinexpo Explorer en World Wine Meetings.

    Contact : Promosalons Belux
    T: 02 534 98 49- E:belgium@promosalons.com

page2image28704320
 
Terug naar het overzicht