Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

De winnaars van de Sommelier Cup zijn bekend! Proficiat Joachim!

Jasper van den Hoogen van restaurant Bridges en Joachim Bauwens van restaurant Bacchus gaan de eer van respectievelijk Nederland en België verdedigen tijdens de internationale Sommelier Cup, die in oktober in Zuid-Afrika wordt gehouden.

Ruzie met China over Wijn?

Het zat er natuurlijk aan te komen dat er ruzie zou komen met de chinezen. Het dumpen van zonnepanelen op de Europsee markt, maar ook het opkopen van Chateau’s in Frankrijk kan niet zonder spanningen.

VVS gin degustatie

Club Brugge was er niet op afzondering en Radio Shack Leopard Trek met Fabian Cancellara evenmin toen de VVS er haar gin tasting liet doorgaan. Weinebrugghe in Brugge is het favoriete hotel van topsporters en dit voorjaar verbleef Cancellara en team er lange tijd. Wij waren er deze keer om kennis te maken met gin, een mij grote onbekende.

Onze Voorzitter brengt nieuw boek uit over Champagne!

Maître sommelier Gido Van Imschoot zal binnenkort een nieuw boek over champagne op de markt brengen. De Veurenaar is niet aan zijn proefstuk toe want in het verleden bracht hij al boeken op de markt over wijnen en bubbels.