Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

In het jaar 2050.... Het lezen (waarschijnlijk) de moeite waard

Nous sommes en 2050. Les amateurs de vin ne dédaignent pas s'offrir quelques caisses d'un cru de Suède. Un rêve scandinave? Peut-être pas, pour les experts en oenologie et climatologie, qui voient le changement climatique en cours redessiner la carte mondiale des vignobles.

Bedankt Yanick en Joachim!

Mooie degustatie van de Vereniging voor Vlaamse Sommeliers . - Wijnen uit Zuid-Afrika, deskundig gebracht door twee jonge collega's, Vlaamse wijnbouwers daar inclusief.

Een artikel van VVS lid Jean Marie De Baene

Zaterdag trokken we richting Flanders’ Winefields en meer bepaald naar Westouter en het Domein Entre Deux Monts. Geen loopgraven daar of dodenakkers. De oorlog bleef achter de heuvel en werd alleen met verdwaalde mortieren bestookt.

VVS studiereis Catalonië

Ons eerste huis is niet van de minste, we waren pas volgende week verwacht dus lichte paniek huize Gramona. Het wachtglaasje Gramona imperial zet onmiddellijk de toon! Enorme finesse en diepgang, dit beloofd ...